Dodałam pole profilu, które ma ułatwić nam życie: "Aktywność". Proszę zaznaczyć czy możecie zaglądać na foum i pisać na nim, żeby nie było nieporozumień w stylu: ktoś nie może przez dłuższy czas nawet zbliżac się do komputera, a ja jako administratorka niecierpliwię się i wysyłam maile z przypomnieniem o forum.
Wypełnijcie to pole, będzie nam łatwiej ;)
_________________ łubiny w tym roku za wcześnie zakwitły
zaś bez pachniał trochę mniej ironicznie...
* Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *, * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *, * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *
Zmiana wyglądu forum została spowodowana tym, że chciałam dodać obrazki rang, a nie każdy szablon to umożliwia. W każdej chwili w opcjach profilu możecie wybrać sobie inny, ale wtedy obrazki rang znikną dla was (pojawią się z powrotem, gdy ustawicie znowu styl Acid).
_________________ łubiny w tym roku za wcześnie zakwitły
zaś bez pachniał trochę mniej ironicznie...
* Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *, * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *, * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum